Hirdetés

BlizzCon 2016 – Ragnaros és Varian tart most bemutatót nektek

|

A tegnapi animációs kisfilm után a Blizzard bemutatta hivatalosan is a két Heroes of the Storm karaktert, és azt is láthatjuk, mit tudnak a srácok a csatamezőn.

Hirdetés

A Heroes of the Storm fejlesztői komolyan ráfeküdtek arra, hogy egyedi játékélményt kínáljanak minden hősükkel. Tavaly Cho'gall, a két játékos által irányított karakter volt a meglepetés, idén pedig itt van a hibrid kategóriás Varian és a raidbossnak is betudható Ragnaros.

Varian Wrynn király egy különleges harcos. Éveket töltött el arénákban az orkok szórakoztatására, és ez alatt az idő alatt nem egy harcmodort tanult meg. Talent választásainktól függően felszerelhetjük egy pajzzsal, hogy Tank jellegű legyen, választhatjuk, hogy egy karddal harcoljon és így igazi Warrior váljon belőle, de ketté is téphetjük Shalamaynet, Varian kardját, hogy Lo'Gosh orgyilkos szerepben tündököljön a csatamezőn.

Ragnaros is elég egyedi hős lesz, aki a pályán sétálgatva ugyan olyan harcosnak tűnik majd mint bárki más. Az elemi létsík főnöke akkor válik borzalmas ellenféllé, ha megszállja egy épület helyét, így akár 5 hőst is legyalulhat egyedül.

Mindkét új karaktert kipróbálhatjátok hamarosan a Heroes of the Storm tesztszerverein. Varian a jövő héten érkezik a PTR-re, Ragnaros pedig valamikor december elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)