Hirdetés

BlizzCon 2016 - ilyen újítások várhatóak az Overwatchban

|

Rengeteg új játékmód vár majd bennünket az Overwatch Arcade menüjében, odakerül például a jelenlegi Quick Play rendszer is.

Hirdetés

Az Overwatch már biztosan kapni fog egy dögös új hőst, de nem ez az egyetlen új tartalom. Két új térkép, új Arcade menü, és Single-Hero limit a Quick Play játékmódban - nagy változások jönnek.

Az első és legfontosabb a Quick Play változása. Eddig akármennyien lehettünk ugyanazzal a hőssel, de ez rengeteg balansz-problémát vetett fel. A kompetitív játékmódban az első szezon után lekorlátozták egyre az adott hősök számát, és ez most átkerül a Quick Playbe is. A probléma sokak szerint az, hogy ezzel oda a játékos szabadsága, szerencsére a Blizzard ezt is megoldotta.

A fenti menü lesz az Arcade, ami - hasonlóan a StarCraft II Arcadehez - érdekes, új játékmódokat kínál. A jelenlegi Brawlban elérhető módokat mind tolhatjuk majd a Playlistre kattintva de új módok is várnak itt.

- Mystery Duel: BO5 1v1 párbaj véletlenszerű hősökkel (mindkét játékos ugyanazt kapja) az új Eco-Point-Antarctica térképen.

- Elimination: BO5 3v3 csata, ahol ha valaki meghal az úgy marad a kör végéig.

- Mystery Heroes: Sima 6v6 a jól ismert térképeken, azzal az apró csavarral, hogy mindenki véletlenszerű karaktert kap.

- No Limits: Ez úgy működik majd, mint a jelenlegi Quick Play. Lehettek 6 Genjivel vagy 6 Meivel is akár.

- All Brawls: Irány a Playlist, ahol sorra játszhatjátok majd a jelenlegi Brawl módban elérhető játékmódokat.

Minden játékos kap 3 Loot dobozt hetente egyszer egy győztes Arcade meccs után. Ha másért nem, hát ezért megéri majd beszállni.

Az új játékmódokkal két új térkép is érkezik. A fentebb említett Eco Point Antarctica egy Arcade-exkluzív csatatér a párbajokhoz, éppen ezért egy kimondottan kisméretű pályáról van szó, szűk terekkel, ami pörgős játékmenetet eredményez.

A második terep egy sivatagi pálya, az Oasis, ami King of the Hill módban játszható és decemberben érkezik majd a többi újdonsággal.

Ez a rengeteg friss tartalom és az Overwatch League eléggé megdobhatja a játék amúgy is jól guruló szekerét. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)