Hirdetés

BlizzCon 2016 - ez vár minket a World of Warcraft: Legion következő frissítéseiben

|

Még csak alig két hete jelent meg a 7.1-es frissítés, a Blizzard máris arról beszél, hogy mi vár ránk néhány hónapon belül. Összeszedtünk nektek mindent, amit a BlizzConon megtudtunk.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion megjelenésekor a Blizzard azt ígérte, hogy egy pillanat nyugtunk sem lesz, annyi tartalmat kapunk. Eddig tartották a szavukat és úgy néz ki, hogy ez a közeljövőben is áll majd. A következő nagy frissítés a 7.1.5 lesz.

Az ötös patch nem egy nagy sztoriorientált folytatás, inkább csak félidős extra, de annak elég súlyos. Kezdetben mindjárt hozzáadják az összes Mists of Pandaria dungeont a Timewalking rendszerhez, aztán a Brawler's Guild arénájába dobnak be új ellenfeleket. Új fizetőeszközt kapnak a bunyósok, és új jutalmakat szerezhetünk majd a részvétellel.

A 7.1.5-tel Micro Holiday eseményeket is bevezetnek. Ezek során nem kaphatunk majd különleges jutalmakat, inkább csak mókás apróságok, melyek során vicces dolgokat lehet majd csinálni. Ilyen lesz például az Ahn'Qiraj emléknap, amikor a 2006. január 22-én történt kapunyitásra emlékezhetünk, és elérhetjük, hogy a mi frakciónk zászlaja lobogjon Ahn'Qirajban egész évben.

Legyél te is önkéntes

Lesz még önkéntes őrség nap (tiszteleghetsz egy városőr előtt, ekkor átveszed a helyét), hippogryph nevelő nap (szerezhetsz saját griff fiókát, aki követ majd téged egész nap), és ehhez hasonló limitált mókázások.

A 7.1.5-ben felújítják majd a Blade's Edge arénát, átdolgoznak néhány talentet, statot, és megpróbálnak megoldani komolyabb balansz problémákat.

A 7.2 lesz a következő sztori fejezet, amiben meglátogatjuk majd az Aegwynn által felhúzott Tomb of Sargerast. Minden kaszt folytathatja majd a kaszt kampányt, mely során sikerre visznek olyan feladatokat, amelyekre a Horda vagy a Szövetség kevés volt. Egy új frakció, az Armies of Legionfall is bemutatkozik, és ezzel együtt rengeteg új World Quest is bekerül a játékba. A 7.2-ben lehetőségünk lesz egy bázis felépítésére a játékosokkal: egy régi, elhagyatott elf romból fogunk funkcionális várost csinálni. 

Kőkemény invázió

Az új frissítésben új feladataink is lesznek, például megakadályozni a Legion invázióját a Borken Isles területein. A 7.0 kiegészítő előtti eseménye alatt játszott Legion Assaultokat láthatjuk majd viszont az új szigeteken. Amikor az egyik helyszínt megtámadják a démonok, az ég besötétedik, a World Questek kikapcsolnak, és az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megküzdünk velük. Miután visszavertük a támadást, olyan WQ-k jönnek elő, amikben segítenünk kell a helyieknek feltakarítani az invázió után maradt romokat. Ha még nem unjuk addigra a démonokat, akkor összeállhatunk két haverral, hogy felpattanjunk, és belülről leromboljunk egy Legion hajót.

A repülés is bekerül a játékba a 7.2-vel. A Broken Isles Path Finder első részét már most teljesíthetik a játékosok, a második része pedig a következő frissítéssel érkezik. Hogy mindenki stílusosan repülhessen, minden kaszt megkapja a maga hátasát. Ezeket mind be is mutatta a Blizzard, a lenti galériában pedig ti is megnézhetitek őket.

A csomag legsúlyosabb része természetesen maga a Tomb of Sargeras raid lesz, amiben 9 boss vár ránk, köztük Kil'jaden és Sargeras elesett avatárja. Ebben a kalandban kelleni fognak majd a Pillars of Creation tárgyak, amiket a sztori során gyűjtöttünk össze. Sejtésem szerint Sargeras avatárja (és a Legion portál) ellen kellenek majd, lévén az elesett titán erejének ezt az apró darabkáját is nagyon kemény lesz lenyomni (Aegwynn is majdnem belehalt, pedig ő Guardian volt).

Egy új dungeon is jön a frissítéssel, a Cathedral of Eternal Light, ami egy 4 bossos Heroic, Mythic és Mythic+ instance lesz. Aki nincs annyira oda a PVE tartalmakért, az beugorhat majd az új PVP Brawlokba, amik hasonlóan működnek a Hearthstone rendszeréhez. Minden héten új szabályokkal találkozhatunk a már jól ismert Battlegroundokban.

A már meglévő tartalmakat is frissíti a Blizzard. A jelenlegi Heroic és Mythic dungeonok nehézségén finomhangolnak, és a megszerezhető tárgyak szintjét is változtatják majd. Kettéválasztják Karazhant felső és alsó szintre, és ezeket Heroicban illetve Mythic+-ban is lehet majd tolni (jelenleg csak Mythicben érhető el az egész). A már játékban lévő Arcway és Court of Stars insták Heroic nehézségi szinten is elérhetőek lesznek, és a meccskereső rendszerbe is bekerülnek.

Lesz még rengeteg apró extra tartalom: új Artifact küldetések, Artifact kinézetek, javítások, rejtett apróságok, Toy tárgyak, és minden amit akartok. És mi vár majd minket a 7.2 után? A jövőben már csak egy cél lesz hátra: meglátogatni a Legiont az otthonában. A 7.3-ban Argusra megyünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)