Hirdetés

Overwatch, Diablo és sok más játék ajándékai járnak a BlizzCon jegyekhez

|

A Blizzard évenként megrendezett játékkonferenciáján hagyomány szerint mindig egyedi játékbeli ajándékok is járnak a jegyek mellé: idén többek közt egy Overwatch skinnel és egy évfordulós Diablo III pettel is gazdagabbak lehetnek a vásárlók.

Hirdetés

A kiadó bizony megpróbált minden játéknak a közösségére odafigyelni, ezért igen változatos ajándékokat zsebelhet be az, aki jegyet vesz: a World of Warcraft szerelmeseinek például egy Murlock companion jár, a Horde vagy az Alliance színeiben, de mindenki ugyanúgy megkapja a BlizzConos kinézetű Bastion skint az Overwatchoz, vagy a Diablo 20. évfordulója alkalmából a sorozat harmadik részéhez készített petet, amit az eredeti játék Dark Lord-járól mintáztak.

Nem maradnak ki a jóból a Hearthstone játékosok se, akik egy Welcome Inn kártya hátlapot kapnak, de még a Heroes of the Stormból is érkezik egy Nexus tiger mount. A Starcraft II-ből pedig egy Mistery csomagot már biztosan bezsebelhetünk, de ebből a játékból a jövőben még újabb meglepetéseket várhatunk. Az eddig ismert ajándékokat megnézhetitek galériánkban a lenti képre kattintva:

Az Overwatch skin-t van lehetőségünk PlayStation 4-en vagy Xbox One-on is igényelni a PC helyett, hogyha a Battle.net accountunkat összekapcsoljuk a PlayStation Network vagy az Xbox Live accountunkkal. Sajnos a Diablo III játékosai nem ilyen szerencsések, nekik csak PC-n válik elérhetővé a petjük.

Az ajándékok egyaránt járnak a konferencia belépőihez és a virtuális jegyekhez is, úgyhogy szerencsére nem kell Los Angelesbe fáradni, hogyha magunknak akarjuk őket: az utóbbi jegytípussal ugyanis streamelve követhetjük végig a találkozót, és 2 hétig bármikor vissza is nézhetjük azt.

Akik azonban élőben vannak ott a BlizzCon konferencián november 4. és 5. között, egészen biztosan számíthatnak más, fizikai ajándékokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)