Hirdetés

Blood Frontier: ingyenesen letölthető!

|

Pár napja magunkévá tehetjük a nyílt forráskódú FPS második betáját.

Hirdetés

Jópár hónapig tartó fejlesztés után a projekt megálmodói kiadták és közzétették a Blood Frontier elnevezésű first person shooter típusú, nyílt forráskóddal büszkélkedhető játékuk immáron második betáját. Az új verzió természetesen stabilabb lett, számos hibajavítás mellett vdonatúj fegyvereket, térképeket, és kiforrottabb HUD-ot prezentál a felhasználóknak.

A történet egyedi, és kissé érdekes: a távoli jövőben járva nem meglepő, hogy a világháló már bolygóközivé nőtte ki magát – ennek (is) köszönhetően egy rejtélyes, pusztító járvány üti fel a fejét a felhasználók közt. Aki kapcsolatba kerül a vírussal, kanibál-zombivá változik, és eszeveszett pusztításba kezd.

Feladatunk – miután mi, főhősként nem vagyunk fertőzöttek természetesen – kipucolni a zombikkal fertőzött világot, megsemmisíteni minden miutánst, s meggátolni a vírus további terjedését.

A játék gépigénye minimális, a legpopulárisabb operációs rendszereken kívül mindössze egy alapszintű DirectX9-es, OpenGL-t támogató videokártya szükségeltetik hozzá.
A program teljes forráskódja innen tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)