Hirdetés

Bloodstained - kiadóra talált a Castlevania szellemi örököse

|

Végre nem egy csúszásról, hanem egy meglehetősen jó hírről tudunk beszámolni a Bloodstained kapcsán.

Hirdetés

A Bloodstained készítőit valószínűleg egy cseppet sem zavarja, hogy folyamatosan a Castlevania örököseként hivatkozik a sajtó a játékra, de nehéz is lenne ezt megállni, hiszen minden porcikájában a nagy elődöt idézi Koji Igarashi munkája. 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a játék megjelenése sajnálatos módon egészen 2018-ig csúszik, de napokban egy ennél sokkal vidámabb hírről számoltak be a fejlesztők. A 505 Games ugyanis felkarolta a projektet, ők lesznek a Bloodstained kiadója. A bejelentés mellé egy rövid videót videó is érkezett: 

A Bloodstained a jelenlegi tervek szerint valamikor 2018-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PS Vitára, Xbox One-ra és Nintendo Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)