Hirdetés

Bloodstained: Ritual of the Night - új pálya a rövid fejlesztői videón

|

Egy eddig nem látott falusi környezetbe kaptunk egy pillanatnyi betekintést a Bloodstained: Ritual of the Night fejlesztőitől.

Hirdetés

Nemrég egy kiadó is csatlakozott a Bloodstained: Ritual of the Night készítéséhez, de ettől függetlenül a fejlesztésért felelős Inti Creates-nek nem szabad megfeledkeznie róla, hogy a Kickstarter-támogatók indították útjára a projektet. Így fontos, hogy rendszeresen életjelet adjon magáról a csapat, amit nemrég ismét egy rövid fejlesztői videóval tettek meg.

A mindössze félperces videó egy új pályát mutat be, ami egy elég pocsék állapotban lévő falut ábrázol. A művészi munka ezúttal is elég jól sikerült, de azért látszik, hogy még sok munka van hátra a játék ősszel elhalasztott megjelenéséig. Legalábbis nem lenne rossz, ha a jelenleg elég természetellenesnek tűnő karaktermozgáson még finomítana Igarashi Koji csapata.

Mit gondoltok, a Castlevania utódjának szánt játék jól sikerül majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)