Hirdetés

A Borderlands 3 lesz a Gearbox következő játéka

|

A fejlesztőcsapat hivatalosan is megerősítette, hogy nincs több MOBA mókázás és suta mellékág: jöhet egy új, igazi Borderlands folytatás.

Hirdetés

A jelenleg is zajló PAX alatt a Gearbox emberei hivatalosan is bejelentették, hogy amint végeznek a Battleborn munkálataival, és behűtötték az összes ahhoz készült DLC-t, már rá is repülnek a Borderlands 3-ra.

"Sosem volt titok, hogy nyilván csinálni fogunk egy újabb Borderlands részt" - mesélte Randy Pitchford, a Gearbox főnöke: "Még nem tudjuk, hogy mi lesz a címe, akár Borderlands 4-nek is hívhatnánk."

A játék írásáért Mikey Neumann felel majd, aki egyébként a Gearbox kreatív feje, és Scooter hangja is. Már ki is találta, hogy megalkotja Scooter fiát, Scoopert: "Nyomtam a Scooter szöveget, aztán megemeltem a hangomat, amitől olyan lett mintha egy mókus nyavalyogna. Ez volt a legviccesebb dolog, amit valaha hallottam."

Egyelőre persze nem biztos, hogy ez az ötlet benne is marad majd a végleges verzióban, de azért jó tudni, hogy ez is megtörtént.

Pitchford egyébként azt is elhintette, hogyha már úgyis telerakták Borderlands easter-eggekkel a Battleborn-t, akkor a DLC-kbe lehet, hogy elrejtenek majd néhány utalást a jövőbeli terveikre.

Ti mennyire szeretnétek látni egy Borderlands 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)