Hirdetés

Bound - íme a God of War készítőinek új játéka (videó)

|

A God of War fejlesztőcsapata felfedte a titokzatos új projektjét, amire a napokban utalt: ez a PlayStation 4-es Bound és tulajdonképpen kiadóként támogatják.

Hirdetés

Aki megijedt esetleg, hogy a Sony Santa Monica ne megy God of Waron vagy más nagyobb címen dolgozik, hanem egy indie-vel foglalatoskodik, azt megnyugtatjuk: a PlayStation 4-exkluzív Bound fejlesztésének oroszlánrészét nem ők végzik, hanem a Plastic Studios, ők csak felkarolták a játékot

A PlayStation 3-as Datura és a Linger in Shadows csapatának platformjátéka, a Bound egy 3D-s platformer, amelynek legfőbb célja, hogy érett történetet és kihívást jelentő játékmenetet biztosítson a játékosoknak, egyszerre szánják az alkalmi és keményvonalas arcoknak is.

A főszereplő egy gazdag személyiséggel megáldott balerina, akivel már-már szürreálisba átforduló, modern művészetek által inspirált álomvilágokat látogathatunk meg a zenétől vezérelve, 1080p és 60 fps kíséretében.

Ez szólt eddig a könnyedebb élményeket kedvelő játékosoknak, a hardcore felhasználók viszont kibogozhatnak egy nagy, átfogó feladványt is, amit csak akkor lesznek képesek megoldani, ha a közösség összefog - jelentsen ez bármit is. Íme a bejelentéshez szánt trailer: 

A Bound a PlayStation Experience 2015 eseményen játszható lesz, akkor bizonyára többet is megtudunk a 2016-ban érkező egyedi címről. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)