Hirdetés

BREAKING: Kiderült, mikor lesz a PlayStation Showcase, a Sony nagy játékbemutatója

|

Nem kell júniusig várnunk arra, hogy megtudjuk, milyen újdonságokkal készül a PlayStation mögött álló Sony.

Hirdetés

Egy hónap múlva már túlleszünk a nagy bejelentések hetein, hiszen az E3 nélkül is június elején mondja el az Xbox, a Bethesda, a Ubisoft, illetve a Summer Game Fest keretében számos más kiadó és fejlesztőcsapat, mivel készül 2023-ra és a közeljövőre. A Sony már rég kivonta magát ebből, idén sem csatlakozik a többiekhez.

A kiadó ma bejelentette, hogy pontosan egy hét múlva, tehát május 24-én, itthoni idő szerint 22:00-kor tartja az idei PlayStation Showcase-t, ami tartalmasabb és izgalmasabb lesz, mint a State of Playek szoktak lenni.

Hirdetés

A műsor keretében bejelentenek számos vadonatúj játékot és bejáratott franchise-ok új részeit, amelyek PlayStation 5-re, valamint PlayStation VR2-re jelennek meg. Egy kicsivel több mint egy órán át kérik majd a figyelmünket.

Bár arról nem beszéltek, hogy mely játékok fognak biztosan feltűnni, a belsős csapatok alkotásai mellett partnerek újdonságainak is jut majd idő. Jó eséllyel a Marvel's Spider-Man 2 is képviselteti magát, alighanem megjelenési dátummal.

A műsort nálunk is élőben követhetitek majd YouTube csatornánkon, iratkozzatok fel addig is, hogy ne maradjatok le.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)