Hirdetés

Broken Sword játékok a GOG-on

|

A brit játékipar legnagyobb kalandjáték-szakértői 1990 óta gondoskodnak a műfaj rajongóinak szórakoztatásáról.

Hirdetés

A Revolutions Software leginkább a George Stobbard és Nico Collard szereplésével készül Broken Sword széria hallatán tűnhet ismerősnek. A brit csapat portfóliójának korai fecskéi, mint a D&D Lure of the Temptress és a poszt-apokaliptikus Beneath a Steel Sky már ingyen és bérmentve elérhetőek a CD Projekt üzemeltette Good Old Games oldalán.


brokensword2_1.jpg


A Revolution és a CD Projekt együttműködése keretében a Broken Sword sorozat második epizódja már most, a harmadik pedig hamarosan elérhető lesz. A Broken Sword 2: The Smoking Mirror még az aranykor 2D-s, szépen megrajzolt tagjai közé tartozik, s humora, hangulata máig páratlannak mondható.


bs3_4.jpg


A Broken Sword 3: The Sleeping Dragon (az év első felében volt teljes játékunk) már a modern idők jegyében készült, s mivel konzolra is megjelent, így az irányításnál nélkülöznünk kell az egeret. A grafika azonban immáron 3D-ben pompázik, de nem veszítette el teljesen rajzfilmszerű jellegét. Magára a történetre ezúttal sem lehet panasz, a fejtörők viszont némileg megváltoztak, és a tárgyak kombinálása kissé háttérbe szorult az ügyességi feladatok megjelenése miatt. Mint azt említettem, a második rész már tölthető, s mindössze 5.99 dollárba kerül, a harmadikat pedig még nem látták el árcédulával. A jövőben pedig a hiányzó első és negyedi felvonásra is joggal számíthatunk, hiszen csak úgy lehet teljes a gyűjtemény, arról nem is szólva, hogy a korábbi részek eseményeire történő utalásokat ellenkező esetben nem értenénk.


feeble1.jpg


Szintén elérhető már a Simon the Sorcerer első két epizódjáért is felelős Adventure Soft The Feeble Files című űrbéli kalandja, ami szintén nem méri szűkmarkúan a jófajta humort. Az alkotás ára 5.99 dollár.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)