Hirdetés

Buffy the Vampire Slayer MMO készülőben

|

A 20th Century Fox és a Multiverse Network közösen bejelentették, hogy MMO készül a Buffy, a Vámpírölő világában.

Hirdetés

Buffy Summers hét évadot megélt kalandja azzal fejeződött be, hogy a Földön elszaporodtak a vámpírölés feladatát ellátó slayerek. A Multiverse Network innen szeretné felvenni a fonalat, hiszen a legtöbb potenciális játékos nyilván a vámpírölő szakmában szeretne érvényesülni. A játék érdekessége, hogy két verzióban is játszható lesz: az első egy böngésző alapú 2D-s alkalmazás, míg a második egy teljes értékű, 3D-s mód, saját klienssel. További infók nincsenek, egyelőre a pontos címet sem tudjuk. A hírnek azonban van egy szomorú része is: a Firefly MMO-t elhalasztották, mivel az egész csapatot áttették Buffy-ra.

 

buffy.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)