Hirdetés

Bully - Pert vesztett a német komikus

|

Michael "Bully" Herbig veszített a Rockstarral szemben a Bully név használata miatt indított polgári perben.

Hirdetés

Az általam igencsak kedvelt Michael "Bully" Herbig úgy vélte, hogy művésznevét csakis ő használhatja, a Rockstar pedig jogtalanul nevezte így iskolai "GTA-light-ját". Különben sem örült neki, hogy egy erőszakos játékkal hozzák kapcsolatba.

michael_herbig.4962.jpg


(Minden tiszteletem az övé, de szerintem még a német játékosoknak sem jutott volna ilyesmi eszükbe.) A polgári peres eljárásban a müncheni bíróság mondott ítéletet, s döntött a kiadó javára. Az indoklás szerint a "bully" kifejezés meglehetősen elterjedt, több jelentéssel bír, és egyébként is Németországban csupán a cím egy részét teszi ki (Bully: Die Ehrenrunde). A döntés még nem jogerős. Arról nem tudunk, hogy a komikus-filmrendező fellebbezni óhajt-e.

bully.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)