Hirdetés

Burrito Galaxy - ezért ne fejlessz játékot belőve

|

A Burrito Galaxy 64: Mega-Tortilla Bean Saga 30X6 - Planetoid SAL-5A XIV Directors Cut: Extreme Edition nevű játékról nem tudjuk elhinni, hogy józan emberek készítették, és valószínűleg játszani is nehéz lesz vele józanul.

Hirdetés

Alapvetően egy belső nézetes, PC-s puzzle játékról van szó, de nagyjából ennyit lehet róla evilági eszközökkel megfogalmazni.

A projekt a Steam Greenlighton várja támogatóit. Egy kékkezű csóvával, Guac-kal oldhatjuk meg a kirakósokat, mászhatunk át a katakombákon és küzdhetünk meg az összesen két főellenséggel. Hősünk egyik kezében egy ízletes burrito foglal helyet, amiből feltételezhetően hiányzik a bab - ezt kell ugyanis leszállítania, mivel a legutóbbi szállítmányt kalózok térítették el. Ha szeretnétek belekóstolni, itt megtehetitek teljesen ingyen. Én inkább egy burritóba kóstolnék bele. A videó meg a Duck TV adásával vetekszik, csak még szédítőbb, úgyhogy óvatosan nézzétek meg, ha épp nem vagytok belőve vagy még szilveszter óta részegek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)