Hirdetés

Call of Cthulhu - a Blood Bowl fejlesztőinek projektje is folytatódik

|

Miközben a Sherlock Holmes játékokat jegyző Frogwares saját, nyílt világú Cthulhu játék fejlesztésébe fogott, az eredeti projektet sem kukázták, hanem a Cyanide Studio dolgozik tovább rajta. Mutatjuk az első képeket.

Hirdetés

Hosszú ideig csend honolt a Call of Cthulhu projekt környékén, amit a Sherlock Holmes játékokat jegyző Frogwares még 2014-ben jelentett be. Február végén végre elrajtolt a játék új honlapja, viszont azon a Frogwares logója helyett már a Cyanide Studióé (Blood Bowl, Game of Thrones, Space Hulk: Deathwing, Styx: Master of Shadows) virított. A Focus Home Interactive ugyanis állítólag időközben szakított a stúdióval és átadta a fejlesztést a Cyanide csapatának, erre válaszul a Frogwares március elején bejelentette saját, nyílt világú Cthulhu címét, a The Sinking City-t

A Cyanide és a Focus Home Interactive közös gyermeke azonban nem szűnt meg létezni, tovább cseperedik és mint ahogy az most kiderült, immáron Call of Cthulhu: The Official Video Game-nek hívják. A leírás szerint egy Unreal Engine 4-es, nyomozós szerepjátékról van szó pszichológiai horror és lopakodási elemekkel megspékelve. A játékos feladata az egykori veterán és magánnyomozó, Edward Pierce bőrébe bújva az, hogy egy Darkwater Island nevű baljós helyszínen, az 1920-as évek Bostonjában kiderítse egy elismert művész, Sarah Hawkins és a családja titokzatos halála mögött megbúvó igazságot. Miközben a nagy Cthulhu a feltámadásra készül, úgy egyre több mindenre derül fény. Íme az első látnivalók: 

A Call of Cthulhu: The Official Video Game valamikor 2017-ben mutatkozhat be PC-re és konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)