Hirdetés

Call of Cthulhu - next-gen horror kalandjáték készül

|

A Sherlock Holmes kalandokról elhíresült Frogwares PC-re és next-gen konzolokra ígéri következő alkotását, amely remélhetőleg elnyeri az ősi istenek tetszését is.

Hirdetés

Roppant szűkszavú bejelentéssel igyekszik helyet csinálni a köztudatban a Call of Cthulhu számára kiadója, a Focus Home Interactive. H. P. Lovecraft munkássága ihlette a Sherlock Holmes kalandjátékokat jegyző Frogwares soron következő művét, amiből mindössze néhány hangulatos látványtervet hoztak eddig nyilvánosságra azon a tényen túl, hogy a PC-t, valamint a next-gen konzolokat (ez bizonyára a PS4-et és az XO-t takarja) célozza meg a projekt.

Megjelenési dátum még nincs - előbb fejezzék csak be szépen az idén esedékes Sherlock Holmes: Crimes & Punishments munkálatait. Hasonlóképpen elmaradt a műfaji keretek közé történő besorolás is, ám abból kiindulva, hogy a fejlesztők eddig jobbára Sir Arthur Conan Doyle, Bram Stoker és Jules Verne klasszikusaiból merítve készítettek kalandjátékokat, talán nem lövök mellé, ha úgy tippelem, nem merészkednek messzire a kaptafától, és a Call of Cthulhu is kalandjáték lesz. Persze olyan, amiben időnként megijedünk majd, és esetleg rettegünk is egy picit, míg különféle rejtvényekre keressük a megoldást.

Hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)