Hirdetés

Call of Cthulhu - új fejlesztőcsapattal éled fel a játék?

|

Már évek óta nem hallottunk semmit a 2014-ben nagy lendülettel bejelentett Call of Cthulhu projektről. Most újra felbukkant, egy új weboldallal és egy új fejlesztővel.

Hirdetés

A Sherlock Holmes játékokról ismert Frogwares 2014-ben nagy elánnal bombázott minket artworkökkel a Call of Cthulhu projekt kapcsán. Nagyon örültek, hogy ő kapták a feladatot, és hogy a Focus Home Interactive adja majd ki a programot. Ez már több mint 2 éve volt.

A játék eltűnt, és azóta sem hallottunk felőle, egészen ma reggelig, amikor is felbukkant a program új weboldala. Illetve majdnem weboldala, hiszen csak azt hirdeti, hogy a teljes tartalom nemsokára érkezik. Ilyenkor az ember nyilván elkezd kutakodni, és ha megnézzük, hogy milyen logók vannak a site alján, érdekes módon sehol sincs a Frogwares neve, viszont a Cyanide Studiosé (Blood Bowl, Game of Thrones) szerepel a többi között..

Egyelőre nem kaptunk hivatalos bejelentést a játék kapcsán, de a hosszú csöndet megmagyarázná, ha fejlesztőcsapatot váltott volna a projekt. A többi infóval várjuk a Focus Home szerelmeslevelét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)