Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare előzetes - megint egy csomó új infó

|

Kiderült, hogy a The Last of Us Joelje adja majd az Advanced Warfare főszereplőjének a hangját, megnézhettük a fegyvereket és még az is lehet, hogy járműves harc is lesz.

Hirdetés

A Call of Duty: Advanced Warfare volt a hétvége legnagyobb durranása és azóta is folyamatosan érkeznek az infók a Sledgehammer Games új játékáról.

Az első - és talán legörömtelibb - meglepetés, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare főszereplőjének hangját nem más adja majd az a Troy Baker, aki már többször meggyőzött minket a tehetségéről. Ő volt Joel a The Last of Us-ban, Booker deWitt a BioShock Infinite-ben és Delsin Rowe in inFamous: Second Sonban. 

A történettel kapcsolatban is jó hírünk van, ugyanis az Advance Warfare szakít a sorozat azon szokásával, hogy a történetet a küldetések előtt mesélik el, miközben csak egy térképet látunk. Ezek helyett a Sledgehammer renderelt átvezetőkkel operál majd, ami biztos segít majd, hogy jobban együtt tudjuk élni a sztorival és teret enged majd a karakterek kibontakozásának is.

A történet 2054-ben játszódik és egy globális katasztrófa lesz a középpontjában. A Sledgehammer Games társalapítója, Michael Condrey úgy írta le az eseményt, mint egy "globális 9.11-et", ami több hatalmas várost is érintett a világban és ami mögött egy KVA nevű terrorszervezet áll.

A játékban Private Mitchellt, egy amerikai tengerészgyalogost alakítjuk majd, akit Will Irons (a Kevin Spacey által játszott Jonathan Irons fia) kért fel, hogy csatlakozzon az apja PMC-jéhez. Ekkor kapjuk majd meg az exoskeletont, amit a kampány során gyűjtött tapasztalati pontokkal fejleszthetünk is. Mitchell lesz az egyetlen főszereplő és nem beszél majd a játékban, csak az átvezetők alatt. 

Ahogy azt már a Call of Duty: Advanced Warfare előzetesünkben is leírtuk, a katonák egyfajta ortézist (exoskeletont) viselnek majd, amitől hatalmasakat tudnak ugrani, részlegesen láthatatlanná tudnak válni és fel tudnak mászni a falra. Tehát a pályákon be tudunk ugrani fedezékek mögé, vagy magasabban lévő területekre is eljuthatunk és valamilyen formában lebeghetünk majd a levegőben (ez nem volt világos).

Könnyen lehet, hogy az Advanced Warfare-ben végre lesz járműves harc. A Sledgehammer új álláshirdetésében egy olyan illetőt keres, aki ért a fegyverekhez és a járművekhez és képes "hiper-realisztikus játékbeli tartalom" előállítására. A játékban egyébként lesznek járművek, de azt egyelőre nem tudni, hogy bármikor rendelkezésünkre állnak-e majd.

A Call of Duty: Advanced Warfare egy új motoron fut és valamilyen kooperatív mód is lesz majd benne, de erről a Sledgehammer még nem volt kész beszélni. A többjátékos módról egyelőre nem tudunk túl sok mindent, de Condrey azt mondta, hogy "az egyjátékos kampány új lehetőségeiből biztosan el tudjuk képzelni, hogy milyen is lesz a multiplayer". El tudjuk. Várjuk.

A játék zenéjét Harry Gregson-Williams írja, akinek a neve a Metal Gear Solid franchise-ból lehet ismerős.

A GameInformer vezércikkéből a Reddit felhasználók rengeteg fegyver képét is kivágták, amiket ezen a linken találtok meg.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)