Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - új játék a gránátokkal

|

Annyi egy játék, amit beleteszel. Ha már mindent ismersz, minden harcot megvívtál, akkor új kihívásokat kell keresni. Ilyenkor jöhet jól a gránát-tenisz, bemutatjuk.

Hirdetés

A defendthehouse csapata rendszerint izgalmas és érdekes apróságokat emel ki a játékok világából, most éppen a Call of Duty: Black Ops 2 kapcsán fedezték fel a majdhogynem perpetuum mobile gránát-tenisz jelenségét.



A titok nyitja a "fast hands" perk, amely lenullázza a gránát berobbanási idejét, így gyakorlatilag megfelelő kézügyességgel a végtelenségig dobálgatható. Nem egy változatos sport, de esős időben vagy magatehetetlen nyűg esetén mosolyogtató szórakozás. Bemutató alant:

Szerintetek miből lehetne még mókás sportjátékot csinálni a Black Ops 2 játékban? Vagy kellene bele dinoszaurusz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)