Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - megvannak a béta dátumai

|

Az idei Call of Duty is kipróbálható lesz megjelenés előtt, de nem mindenki számára, és nem minden platformon.

Hirdetés

A Battlefield 1 nyílt bétája rekord számú érdeklődőt vonzott, de az Activision nem tervezi, hogy mindenkinek betekintést enged az idei Call of Duty játékba.

A Call of Duty: Infinite Warfare többjátékos bétájában csak azok vehetnek részt, akik PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra előrendelték a játékot, és ők sem ugyanannyi ideig. A Sonyval kötött megállapodás értelmében most is a PS4-esek járnak jobban, ők már október 14-én, este 7 órától megtapasztalhatják, mit kínál az átdolgozott multiplayer szegmens. Az Xbox One-osok egy héttel később, október 21-én csatlakozhatnak, az egész bétának pedig október 24-én lesz vége. A PC-sek ebből teljesen kimaradnak. 

A multival kapcsolatos, fontos tudnivalókat itt foglaltuk össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)