Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - meglepően jó lehet a kampány

|

A Call of Duty: Infinite Warfare legújabb előzetese olyan, mintha egy filmből vagy egy sorozatból származna. Ha kétségeitek vannak az egyjátékos kampánnyal kapcsolatban, nézzétek meg.

Hirdetés

Teljesen megértem, hogy sokaknak kétségei vannak a Call of Duty: Infinite Warfare-rel kapcsolatban. Nekem is. Viszont ez az új előzetes rendesen meglepett.

A Call of Duty: Black Ops 3-ban messze nem volt ilyen minőségű a színészi játék, és már önmagában az is szimpatikus, hogy az Infinity Ward nem rugaszkodott el nagyon a valóságtól. A jövőben járunk, az űrben harcolunk, robotok segítenek, de nincs ész nélküli ugrándozás, agyakban turkálás, a történet már a fenti, háromperces jelenet után is sokkal értelmezhetőbbnek tűnik. 

Aztán majd meglátjuk, játékként hogyan teljesít, de én nagyon remélem, hogy visszatérünk a Modern Warfare 1-2 szintű sztorikhoz és élményhez. Ha nem, akkor majd újrajátsszuk a Call of Duty 4-et az Infinite Warfare-rel együtt érkező Remastered változatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)