Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - nézd meg a teljes Comic-Conos panelt

|

A távolabbi jövőbe kalauzoló Call of Duty: Infinite Warfare nem adja fel a Battlefield 1 ellen "vívott" küzdelmet és a Comic-Con 2016-on is megmutatta magát, nem is akárhogy.

Hirdetés

Az idei Comic-Con nem csak filmes, sorozatos és képregényes szempontból tartogatott meglepetéseket, de videojátékos fronton is kínált egy-két finomságot. Ott volt például a Dead Rising 4 kihívása, a Pokémon GO tervezett újdonságai, két Sonic játék bejelentése, az Injustice 2 új karaktereinek leleplezése és a legújabb Call of Duty is. 

Bár az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty: Infinite Warfare kapcsán még mindig hatalmas a negatív visszhang, azért a Comic-Con 2016-on bemutatott, 12 perces gameplay videó sokakat elgondolkodtatott, hogy talán nem lesz olyan rossz ez, mint ahogy azt a Battlefield 1 bejelentésekor hangoztatta a közvélemény.

Éppen ezért adjatok egy esélyt a fenti, közel 1 órás videónak is, ugyanis ebben a teljes panelt nézhetitek meg az Infinity Ward fejlesztőivel és a játék szinkronszínészeivel. Az előadás során új jeleneteket láthattok a kampányból és a Terminal multis térképből is, valamint 13:25-től  egy rövid, soha nem látott interjút kapunk a Trónok harca szereplőjével, Kit Haringtonnal, aki ezúttal az Infinite Warfare gonosza, Salen Kotch admirális lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)