Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - az őszinte előzetes most nem is olyan kegyetlen

|

A Smosh Games csapata előjött a legfrissebb őszinte bemutatóval, ami az új Call of Duty részt vesézi ki. Spoilerkre felkészülni.

Hirdetés

Az Honest Trailer széria rajongói egy emberként követelték a Call of Duty: Infinite Warfare bemutatóját. A Smosh bársonyhangú kommentátora sokkal kevésbé húzta le a játékot, mint azt sokan elvárták volna tőle, lett is hiszti belőle.

Emberünk megjegyezte, hogy "tudtátok, hogy két FPS-t is lehet ám élvezni" és gyakorlatilag kijelentette, hogy dislikolni egy videót a világon semmit nem ér (reagálva ezzel az Infinite Warfare bemutatójára érkezett reakciókra). Persze a kommentelők azonnal elkezdték azzal vádolni a Smosh Games munkatársait, hogy le lettek fizetve.

Teljesen elképzelhetetlen, hogy a srácok tényleg élvezték a játékot, és nem egy titkos szerződés miatt nem okádták le a programot. Szarkazmust félretéve egészen elképesztő, hogyha valakinek nem egyezik a véleménye a hangos kisebbséggel, akkor azonnal vádaskodás célpontjává válik.

Mindenesetre a Call of Duty: Infinite Warfare már megvásárolható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)