Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - megvan, melyik platformra érkeznek először a DLC-k

|

Kiderült, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare letölthető tartalmait melyik konzol játékosai kapják majd meg először. Nagy meglepetés nem történt.

Hirdetés

A Sony hivatalosan is bejelentette azt, amire mindenki gond nélkül mert volna akár nagyobb összegben is fogadni, vagyis, hogy PlayStation 4-re fognak a legkorábban befutni a Call of Duty: Infinite Warfare DLC-i. 

A Black Ops III előtt az Xbox konzolok tulajdonosai élvezhették elsőként a letölthető tartalmakat, azonban a Destiny-féle együttműködés után fordult a kocka, és az Activision  ismét a PlayStation mellett tette le a voksát. Ennek a megállapodásnak köszönhetően például a Black Ops III bétáját is előbb lehetett kipróbálni PlayStationön, mint PC-n vagy Xbox konzolon. A PlayStation Blog most hivatalosan is megerősítette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare letölthető tartalmai egészen pontosan 30 nappal korábban jutnak majd el PlayStation 4-re, mint a másik két platformra.

Nektek mi a véleményetek az efféle ideiglenes exkluzivitásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)