Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - nem lesz kooperatív mód a kampányban

|

Úgy tűnik, hogy ezúttal nem tolhatjuk haverokkal a Call of Duty egyjátékos kampányát.

Hirdetés

Végre lehullott a lepel és a napokban megnézhettük a Call of Duty: Infinite Warfare első előzetesét (ami egyébként dislike tekintetében rekordot is döntött YouTube-on), azonban a játékról magáról még annyira nem tudtunk meg sokat. A fejlesztők most elárultak egy-két dolgot a kampányról, ezek között sajnos rossz hírek is vannak.

Az Infinity Ward egy livestream keretében beszélt a játék egyjátékos kampányáról és elárulta, hogy a Zombies módot leszámítva nem lesz olyan egyjátékos mód, amit kooperatívan, osztott képernyőn játszhatunk a haverokkal.

Ez azért érződik egy kicsit visszalépésnek, mert a Black Ops 3 egyik legüdítőbb része volt, hogy az online-ra korlátozott játékok világában visszahozta ezt a lényegesen közvetlenebb multiplayer élményt a 4 játékost támogató kooperatív módjával.

Ennek ellenére azért értdekesnek hangzik a kampány, hiszen a hagyományos földi csaták mellett egy saját, testreszabható vadászgépben is kergethetjük majd az ellenfeleinket. Kérdés, hogy ez mire lesz majd elég, főleg olyan erős rajongói ellenállás mellett, amit az elmúlt napokban láthattunk.

A Call of Duty: Infinite Warfare megjelenés november 4-én várható, előreláthatólag PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)