Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - Kit Harington színészkedik, bemutatkozik a Retribution hajó

|

Két új videó érkezett a Call of Duty: Infinite Warfare-hez, melyek egyike a bázist mutatja meg, a másikban pedig Jon Snow mesél.

Hirdetés

Az Activision és az Infinity Ward is részt vesz a Comic-Conon, próbálja minden fronton tolni a Call of Duty: Infinite Warfare-t, ahogy csak tudja. Nagyon jól teszi egyébként, szívesen látnánk még többet a játékból, hogy elhiggyük, mégsem lesz olyan középszerű, mint amilyennek eddig tűnik.

A csapat főhadiszállásául szolgáló, szabadon bejárható hatalmas űrhajó, a Retribution egész jól néz ki. Innen indulunk küldetésre, itt tervezhetjük meg a következő lépést, és kapcsolatba léphetünk a legénység tagjaival is. Ha ezt az irányt folytatják, egy napon még open-world szerepjáték is lehet a Call of Duty sorozat egy későbbi része. 

A másik videóban Kit Haringtont láthatjuk, amint alakít, és arról beszél, mennyire izgatott, hogy szerepet kapott a játékban. 

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jön, és nagyon kíváncsiak vagyunk, a kezdeti (túlnyomóan negatív) visszajelzések mennyire tükröződnek majd az eladásokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)