Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - hírességekkel robbant be az élőszereplős trailer

|

Az Activision bevet mindent, hogy felfigyeljünk a Call of Duty: Infinite Warfare közelgő premierjére és a korábbiakhoz hasonlóan ismét előrukkolt egy élőszereplős videóval. Ezúttal olyan cameókat kapunk, mint Michael Phelps és Danny McBride.

Hirdetés

Alaposan fel kell kötnie a felkötni valót a Call of Duty: Infinite Warfare-nek, elvégre olyan riválisokkal kell szembenéznie, mint a Battlefield 1 és a Titanfall 2. Persze van egy adott rajongótábora és az Activision próbál bevonzani új játékosokat, például a Modern Warfare Remastereddel vagy olyan hírességekkel a kampányban, mint Lewis Hamilton és Kit Harington

Hasonló koncepcióra húzták fel a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb előzetesét is a kiadó marketingesei, elvégre a Peter Berg (Hancock, Csatahajó, A túlélő, Mélytengeri pokol) által rendezett, élőszereplős trailerben olyan cameók próbálják kívánatosabbá tenni az Infinity Ward távoli jövőbe kalauzoló lövöldéjét, mint az olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps és Hollywood egyik nagy nevettetője, Danny McBride. Persze robbantásból sincs hiány, de inkább beszéljen helyettünk a videó odafent. 

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Hallottátok már, hogy a következő Call of Duty Vietnamban játszódhat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)