Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - már megjelenési dátum is van, meglepetés járhat hozzá

|

Egy héttel hivatalos bejelentése előtt tovább szivárognak a részletek az idei Call of Dutyval kapcsolatban.

Hirdetés

Elvileg jövő héten fogják bejelenteni a Call of Duty: Infinite Warfare-t, ami állítólag az űrben játszódik majd, a nagyon távoli jövőben.

Hivatalos információink még nincsenek a játékkal kapcsolatban, csak annyit tudunk biztosra, hogy az Infinity Ward fejleszti. A napokban jöttek innen-onnan szivárgások, és most itt egy újabb: kiszivárgott egy fénykép, ami állítólag a Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition előrendelői kártyájáról készült (tudjátok, ezeket szokták a boltokban kipakolni, hogy a vásárlók a polcokat böngészve lássák, hogy egy adott játék már előrendelhető). 

Két dolog is érdekes még a képen. Az egyik a megjelenési dátum; a játék ez alapján a szokásos időben, november elején, egész pontosan 2016. november 4-én jelenik meg. A másik a Call of Duty: Modern Warfare Remastered logója, ami alighanem a Call of Duty 4 felújított változata lesz.

Várjuk továbbra is a jövőheti bejelentést, addigra talán az is kiderül, hogy az Activision hátrahagyja-e végre a PS3-at és az Xbox 360-at, vagy megpróbál még egy kört futni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)