Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - új teaser jött, megváltozott a Nuk3town

|

Az Activision nem csak videókkal, hanem a legutóbbi Call of Duty játékon belül is promózza az Infinite Warfare érkezését.

Hirdetés

Elvileg már csak holnapig kell kibírni, hogy megtudjuk az első részleteket a Call of Duty: Infinite Warfare-ről. Mármint azon túl, hogy az űrben játszódik, és megvásárolható lesz mellé a Call of Duty 4 Remastered is. 

A napokban az Activision kiadott egy teasert (ezt láthatjátok fent), amiben egy nem túl barátságos arcú ember mond nem túl barátságos dolgokat. Közben többször is felvillan egy sisakos koponya, illetve a Call of Duty: Black Ops 3 Nuk3town pályája.

Ha beléptek a játékba, láthatjátok, hogy a Nuk3town felett megjelent egy űrhajó, ami - a videóban felvillanó Nuk3town Offline feliratból következtetve - szétlövi majd a területet. A játékbeli óriáskijelzőn szintén a beszélő ember jelent meg (és ugyanazt a szöveget hallani, amit a videóban is), a falakra pedig plakátok kerültek.

Várjuk a további fejleményeket, de holnap este mindenképp nézzetek vissza. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)