Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - videón a Sabotage DLC

|

Az Infinite Warfare első DLC-je négy pályát és egy zombis küldetést hoz.

Hirdetés

Még nagyjából egy héttel ezelőtt írtunk arról, hogy hamarosan megérkezik a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb DLC csomagja, a Sabotage, melyben egy új zombis fejezet, három vadonatúj és egy átdolgozott pálya található. Elérkezett a nagy nap, a csapat pedig egy trailerrel igyekszik kedvet csinálni az újdonságokhoz.

A DLC legfontosabb része ugye mindenféleképpen a Rave in the Redwoods nevű új zombis játékmód, melyben a jól ismert tinihorroros kliséket követve menekülhetünk az élőhalottak elől, azzal a jópofa csavarral, hogy ezúttal Kevin Smith is csatlakozik a szereplőgárdához. Emellett négy új térképet is tartalmaz a csomag, melyek között szerepel a Modern Warfare 2 egyik legnépszerűbb pályája, az Afghan átalakított verziója is. Trailer itt, tessék nézni:

A Sabotage ma jelenik meg PlayStation 4-re, a többi platformon játszóknak egyelőre még várnia kell. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)