Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - négy pálya és új Zombies-fejezet is jön az első DLC-ben

|

Jövőre érkezik a Call of Duty: Infinite Warfare első, Sabotage névre hallgató DLC-je, ami másfajta hangulatot kölcsönöz az új rész eddig elég sikeres Zombies módjának.

Hirdetés

Ha esetleg unnátok már a Call of Duty: Infinite Warfare multis pályáit, az Infinity Ward ma egy felemás bejelentést tett. Ugyanis készülnek már az új csataterek, de még odébb van a megjelenésük. A játék első, Sabotage névre keresztelt DLC-je cserébe elég tartalmasnak ígérkezik.

Az IW ugyanis négy multis pályával készül, amik ráadásul nem csak a struktúrájukban, hanem a témájukban is rendkívül változatosak lesznek. Egy szimulációs gyakorló harctér mellett egy velencei pályán is lövöldözhetünk, a Modern Warfare 2-ből visszatérő pályát pedig a Marsra költöztették. De érkezik egy új fejezet a Zombies módba is, ami a '80-as évek neonszíneitől (amit Kaci csak dicsérni tudott a tesztünkben) egy lépéssel közelebb hoz a jelenhez.

A Rave in the Redwoods című fejezetben az alapsztoriból megismert karakterek egy '90-es évekbeli nyári táboros horrorfilm helyszínén találják magukat, ahol nem csak egy Slasher néven futó gyilkos, hanem rengeteg bulizó fiatal is akad majd. Az biztos, hogy a folytatás elég merész, hiszen sokakat pont a választott időszak és a mókás retró hangulat szippantotta be az Infinite Warfare zombis módjába.

A DLC először PS4-re érkezik január 31-én, PC-re és Xbox One-ra pedig szokás szerint valamikor később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)