Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - miért örvend közutálatnak az új CoD?

|

Az elmúlt évtizedben gyakorta volt hangos a Call of Duty széria gyűlölőinek tábora, de a legújabb rész körül sokkal több a negatív hang, mint eddig bármelyiknél.

Hirdetés

Pár napja került ki a Call of Duty: Infinite Warfare előzetese, amiben láthattunk futurisztikus környezetben lövöldöző katonákat, űrhajók csatáját, némi zéró gravitációval megspékelt akciót, mindezt pedig a Space Oddity egy feldolgozásával tálalták. A videó végén bevillant a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változatából néhány képkocka. Az előzetest majdnem dupla annyian dislike-olták, mint like-olták, 300 000 néző kattintott a lefele mutató hüvelykujjra, és a top hozzászólások is mind a játékot ócsároljak, vagy gúnyolják ki.

Összehasonlítva az elődök előzeteseinek like/dislike arányával, látható, hogy egyik videónál sem érnek el említésre méltó számot a nemtetszések. Mitől különb ennyire az Infinite Warfare, hogy ennyi ember utálatát sikerült elnyernie egyetlen egy előzetessel?

Több tényező is közrejátszhatott: egyrészről a játékosoknak lehet kicsit elegük van a sci-fi lövöldékből, és ahelyett, hogy a Black Ops 3 után visszakanyarodtak volna a modern hadviselés világához, még inkább futurisztikus lesz az új rész. Sokan ellenezték a második világháború elhagyását, rengetegen tiltakoznak egy ennyire a jövőbe ágyazott CoD ellen.

Másoknál az vághatta ki a biztosítékot, hogy a legjobb Call of Duty epizódnak kikiáltott Modern Warfare felújított verzióját csak akkor kaphatjuk meg, ha az Infinite Warfare Legacy, Legacy Pro vagy Digital Deluxe kiadások egyikére csapunk le, vagyis külön nem lehet megvásárolni

Lehetséges, hogy egyszerűen a közösségnek most lett elege az évről évre megjelenő, hatalmas marketingkampánnyal felvonuló CoD-okból.

Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)