Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - visszakapja a pénzét, aki a Windows Store-ból vásárolt

|

Teljesen érthetetlen, miért alakult úgy, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare PC-s vásárlóit két táborra osztották. A Microsoft hárít, az Activision nem mond semmit.

Hirdetés

A Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése után kiderült, hogy aki a Windows Store-ban vette meg a játékot, nem játszhat együtt a steamesekkel. A szerverek így nyilván szinte üresek voltak, ami probléma egy olyan játéknál, melyben ekkora hangsúlyt kap a többjátékos mód.

A Microsoft hivatalos nyilatkozatában az áll, a cég támogatja az eszközök és platformok közti cross-playt, ha a partner szeretné engedélyezni. Ebből az szűrhető le, hogy az Activision nem akarta összeereszteni a Windows Store-os és steames játékosokat, ami teljesen érthetetlen. A Microsoft kérdés nélkül visszaadja mindenki pénzét, aki nem elégedett azzal, hogy nem talál társakat multiban.

Várjuk meg azért az Activision válaszát is, mielőtt ítélnénk. Eközben jelenleg 3844 játékos játszik a Steamen, a mai csúcs 11122 volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)