Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ilyen lesz az új zombi mód

|

A Call of Duty: Infinite Warfare-ben természetesen a Zombies mód is visszatér, most pedig meg is nézhetjük az első trailert.

Hirdetés

Az eddig történtek alapján elmondható, hogy nincs egyértelmű megegyezés azt illetően, hogy mit érdemes várnunk a Call of Duty: Infinite Warfare-től, a zombis játékmód legújabb iterációjának előzetese pedig könnyen lehet, hogy ismét megosztja majd a rajongókat.

Az Activision most leleplezte az ezúttal Zombies in Spaceland nevű futó módot egy új trailer társaságában, ami egy, az eddigiektől nagyon eltérő játékmód képét festi le nekünk. A világháborús változatok után a fejlesztők pár évtizedet előre ugrottak az időben, így az új mód a 80-as évekbe helyezi az akciót, követve ezzel egy, a játékfejlesztők körében is népszerű trendet.

A Call of Duty: Infinite Warfare megjelenés november 4-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok? Hogy tetszik ez az újfajta zombi mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)