Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a kritika motiválja a fejlesztőket

|

Sok kritika érte a legújabb Call of Duty-t a bejelentésekor, de az Infinity Ward csapata úgy érzi, hogy sikerrel kovácsolnak előnyt a negatív visszajelzésekből.

Hirdetés

A Call of Duty: Infinite Warfare első trailere nagyjából a Battlefield 1 előzetesével egyidőben jelent meg és rögtön meg is indult a rivalizálás a két sorozat rajongói között, viszont ebben az esetben gyakorlatilag egyértelműnek tűnt az utóbbi fölényes győzelme. A játékot fejlesztő Infinity Wardot azonban ez nem tántorítja el, sőt, mindent beleadnak a fejlesztésbe.

A játék narratív dizájnere, Taylor Kurosaki egy interjúban árulta el, hogy a kritikus gamerek véleménye csak megerősítette őket abban, hogy be kell fejezniük a játékot:

"A kritikától csak elszántabbak lettünk. Vissza kellett mennünk a projekthez és befejeznünk a küldetést. Reyes-nek a játékban egy fontos küldetése van, ez pedig ránk is igaz. Nagyon érdekes, hogy milyen párhuzamok vannak néha az ilyen dolgok között, hiszen a vezető szerep felelőssége egy olyan dolog, amit a stúdióban is többen éreznek."

Kurosaki egyébként úgy érzi, hogy minél többet tudnak a játékosok a játékról, annál pozitívabb a visszajelzés a részükről, erről pedig nekünk is hasonló a véleményünk.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik eddit a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)