Hirdetés

Call of Duty: Infinity Warfare - az Activision feje szerint minden rendben van

|

Eric Hirshberget nem aggasztja a trailer negatív visszhangja, inkább örül, hogy a rajongók ilyen szenvedélyesek a franchise-zal kapcsolatban.

Hirdetés

A héten már elemeztük egy kicsit, hogy miért kezdődött hatalmas sárdobálás a Call of Duty: Infinite Warfare bejelentését követően. A rajongók évek óta sírnak egy világháborús lövöldéért, erre jön egy jövőben játszódó epizód, ráadásul a felújított Modern Warfare-t is csak ezzel összecsomagolva lehet megszerezni.

Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatója egy interjúban mondta el véleményét a kialakult helyzetről: "Először is remek dolog, hogy a rajongók ilyen szenvedélyesek. Ehhez az iparághoz semmi más sem hasonlítható, ahogy a rajongók is egyedülállóak. Szeretjük, hogy a rajongóink sajátjukként kezelik a franchise és határozott véleményük van róla. Nem sok franchise van a világon, ami képes akkor indulatot kiváltani az emberből, mint a Call of Duty, és ez egy jó dolog."

"Másrészt tisztában vagyunk vele, hogy egyesek a régimódi játékmenetet szeretnék viszontlátni, ezért is remastereltük a Modern Warfare-t. De sokmillió rajongó van, aki újdonságokat, innovatív játékmenetet vár, és megtaláltuk a módját, hogy mindkét rétegnek megfeleljünk. Az előrendelési számok nagyon jól állnak, a trailer pedig a legjobb like/nézettség aránnyal rendelkezik, amit valaha láttunk."

"Amikor bejelentettük a Black Ops 2-t, a futurisztikus trailer elképesztő mennyiségű dislike-ot kapott. Aztán ez lett a legsikeresebb játék, amit valaha csináltunk. A Black Ops 3-mal többen játszanak, mint bármelyik játékkal az Activision történelmében. Mindig is vállaltuk az efféle rizikót, és eddig bejött. Akkor lesz baj, ha egyszer abbahagyjuk a próbálkozást." - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)