Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - kiszivárgott a trailer

|

Bár csak ma estig kellett volna kibírniuk az illetékeseknek, mégis idő előtt megnézhetővé vált a legújabb Call of Duty előzetese.

Hirdetés

Épphogy megírtuk a hírt arról, hogy ma este minden ki fog kerülni a Call of Duty: Infinite Warfare névre keresztelt új CoD részről, máris elérhetővé vált a játék trailere.

Az Activision minden bizonnyal hihetetlen gyorsasággal töröltetni fogja ezt a mellesleg nem túlzottan csodás minőségű, kamerával rögzített előzetest, de ha nem bírod ki a ma esti hivatalos leleplezésig, akkor már most meg tudod nézni a közel egy perces anyagot. Nem mellékesen, a trailer alatt David Bowie legendás dala, a Space Oddity szól. Ezért külön piros pont a készítőknek!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)