Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - itt az új teaser, ma este minden kiderül

|

Befutott egy újabb rövid videó a Call of Duty: Infinite Warfare-ból, mi pedig egyre izgatottabbak vagyunk a bejelentés kapcsán.

Hirdetés

A Call of Duty-k vetésforgójában idén ismét a sorozatot útjára indító Infinity Wardon a sor, hogy bebizonyítsa, a CoD örök és sérthetetlen, és minden évben megdönti az eladási rekordokat, még akkor is, ha épp nem sikerül olyan jól.

Miközben a rajongók nagy része már évek óta azért sír, hogy egy világháborús epizódot, vagy legalább egy CoD 2 remake-et dobjon össze a csapat, ezúttal úgy tűnik, hogy ennek szöges ellentétével, vagyis egy minden korábbinál futurisztikusabb epizóddal támad az Infinity Ward. Egy dolog biztos, az internetkapcsolat a jövőben sem tökéletes.

Sokakat sokkal jobban izgat a Call of Duty 4 remaster, és megmondom őszintén, én is alig várom, hogy újrajátszam a nemrég emlegetett One shot, One kill küldetést. Ma este minden kiderül, figyeljétek a GSO-t és nem maradtok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)