Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remaster - minden pályát felújítanak, itt a multis trailer is

|

Ma vette kezdetét a Call of Duty XP rendezvény, melynek megnyitójában a Call of Duty: Modern Warfare felújított változatáról is meséltek a fejlesztők.

Hirdetés

Idén egy érdekes csomaggal készül az Activision a Battlefield 1 elleni harcra, hiszen a futurisztikus Infinite Warfare mellé az egyik legnépszerűbb Call of Duty epizódot, a Modern Warfare-t is felújítják.

Eddig főleg a kampányt mutogatta az Infinity Ward, most azonban a többjátékos módba is belenézhettünk. Ehhez kaptunk egy hangulatos trailert (ezt láthatjátok föntebb), illetve néhány információ morzsát. Az például már biztos, hogy a játékba mind a 16 többjátékos pálya bekerül, a megjelenéskor azonban csak 10 lesz elérhető, a többit DLC formájában kapjuk majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)