Hirdetés

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered - tényleg készül

|

Az Activision két emojival erősítette meg, hogy a Call of Duty 4 felújított változata tényleg létezik.

Hirdetés

Mikor tegnap írtunk arról, hogy valaki fellőtt egy képet a Call of Duty: Infinite Warfare előrendelői kártyájáról, többen örültek a szintén ezen szereplő Call of Duty: Modern Warfare Remasterednek, mint az új játéknak. Ez teljesen érthető, a Call of Duty 4 volt a sorozat egyik legjobbja. 

Az Activision még megvárja a jövő hetet a bejelentéssel, várhatóan kedden fogják leleplezni mind az Infinite Warfare-t, mind az ehhez járó CoD 4 Remastert. Viszont a Call of Duty hivatalos Twitter csatornája a napokban válaszolt egy 2014 decemberében közzétett tweetre, melynek írója azt mondta, összerondítja a gatyáját izgalmában, ha meghallja a "Call of Duty 4 PS4 remaster" szavakat. A válasz egyszerű és tömör volt, mindenki számára jól érthető:

A Call of Duty 4 Remastered várhatóan PS4-re és Xbox One-ra biztosan megjelenik, a PC még kérdéses, de csak nem hagyják ki. Meg sem kérdezzük, ki várja, tudjuk a választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)