Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - nem lesz teljes, de így is nagyon várjuk

|

Az Infinity Ward végre hivatalosan bejelentette, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered jön, és megosztotta az első infókat vele kapcsolatban.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare a sorozat egyik legjobb része volt. A rajongók abban általánosságban megegyeznek, hogy az első két helyen ez és a Call of Duty 2 áll, de arról folynak viták, hogy melyiké az első, és melyiké a második pozíció.

Nem meglepő, hogy az Infinity Ward is a negyedik részt adja ki felújítva. A Call of Duty: Modern Warfare Remastered feljavított, nagy felbontású textúrákkal, fizikai alapú rendereléssel, jobb fényeffektekkel, és egyéb, egyelőre nem részletezett újdonságokkal jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A kampányt teljes egészében újrajátszhatjuk, viszont míg az eredeti játékban 20 többjátékos pálya volt, ebben csak tíz lesz. Most még nem tudni, mi marad ki és mi tér vissza, csak az biztos, hogy a Crash-t, a Backlotot és a Crossfire-t nem kell nélkülöznünk. Testreszabást tekintve várhatóan minden marad a régiben, nem visznek át elemeket a későbbi játékokból.

A játék november 4-én jön, az Infinite Warfare-rel együtt. Ti melyik pályát szeretnétek még a fent említett három mellé? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)