Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - videón a Crew Expendable misszió

|

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen mozgás közben a klasszikus Call of Duty: Modern Warfare újrakevert verziója, akkor most lesz mit nézned.

Hirdetés

Bár láttunk már képeket és videókat a Call of Duty: Infinite Warfare mellett érkező Call of Duty: Modern Warfare Remasteredből, most láthatjuk csak igazán, hogy milyen is lesz a tényleges játékmenet.

A fények szebbek, a víz kékebb, és a sötét zugok sötétebbek. Tényleg sokkal jobban néz ki a játék, mint a 2007-es eredeti, és mindent megtartottak a látványon kívül. Fent végignézhetitek a remastered verzióban végigjátszható Crew Expendable missziót.

Összehasonlításképpen pedig íme a régi kiadás.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered megjelenés november 4-én várható az Infinite Warfare mellett Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)