Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - hét pálya jön, visszatér a Winter Crash is

|

Az Activision bejelentette, mivel bővíti decemberben a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredöt. A mapeken kívül új játékmódok is lesznek.

Hirdetés

Egy darabig minden évben, karácsonykor, rituálisan toltam pár kört a Winter Crash-en, a Call of Duty 4 egyik legjobb pályájának karácsonyiasított változatán. Nem csak az égősorok segítettek az ünnepekre hangolódásban, hanem az is, hogy légicsapás esetén a mikulás ho-ho-hózva dobta le a bombákat. 

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered 10 pályával jelent meg, és azt az ígéretet kaptuk, hogy további 6 decemberben csatlakozik. Ezek a Bloc, a Countdown, a Pipeline, a Showdown, a Strike és a Wet Work lesznek, amiket az alábbi trailerben egytől egyig megtekinthettek.

A két, a sorozat számára nem, de a játék számára új játékmód a Gun Game és a Hardpoint, amik szintén a frissítéssel kerülnek be. A csomag december 13-án érkezik minden platformra, a Winter Crash pedig 20-án egy külön playlistet kap, amin a nap 24 órájában csak az fog menni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)