Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - igazi nosztalgiabomba a legújabb trailer

|

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered új előzetesét látva teljesen átvette az uralmat felettünk a nosztalgia.

Hirdetés

Amikor bejelentésre került a Call of Duty: Infinite Warfare, akkor leginkább arról lett híres, hogy kevesebb embert érdekel, mint a hozzá csomagolt Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Ez utóbbi most egy új előzetessel gazdagodott, mi pedig már teljesen készen állunk arra, hogy újra átéljük a negyedik rész legendás momentumait.

Nem véletlen a hatalmas érdeklődés, hiszen a Call of Duty-sorozat negyedik része volt az, ami bebiztosította a már amúgy is népszerű széria szupersztár státuszát. A napjainkba átültetett háborús lövölde egy teljesen új korszakot indított el az FPS-ek világában és rengeteg másolója akad mind a mai napig.

A remasterelt változatban nem csak a kampány teljesen felújított változata szerepel, de az összes olyan többjátékos pálya is benne van, ami az eredetiben benne volt. A Call of Duty: Modern Warfare remastered megjelenés november 4-én várható az Infinite Warfare-rel egy csomagban és egyelőre nem tudunk róla, hogy külön is megjelenne.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)