Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remaster - lehet, hogy önállóan is megjelenik?

|

A játékot rendező David Pellas egy kifejezetten érdekes interjút adott, amiben talán olyat is mondott, amit nem szeretett volna.

Hirdetés

Hatalmas volt a Call of Duty rajongók öröme, amikor kiderült, hogy az Infinite Warfare mellett a Modern Warfare Remastert is piacra dobja idén az Activision. A kiadó később azt is elárulta, hogy a felújított változat az új epizód mellé jár majd, önállóan nem lehet megvásárolni.

Nemrég megtudtuk, hogy a felújítási munkálatokat végző Raven Studios mind a 16 multis pályát is kipofozza, ezekből azonban csak 10 lesz elérhető a megjelenéskor. Sokan attól tartottak, hogy a többit majd DLC formájában kapjuk meg, ezt próbálta meg tisztázni David Pellas rendező a Call of Duty XP-n (a videón 3:25-től):

Korábban már bejelentettük, hogy a megjelenéskor 10 pálya lesz elérhető, ez pedig továbbra is áll. Ma azt jelentettük be, hogy a maradék 6 pályát mindenki megkapja, aki megvásárolja a Modern Warfare Remasteredöt, vagy az Infinite Warfare-rel érkező változatot. Ezek a játékosok mind a 16 pályát megkapják, nem kell érte fizetniük.

A rendező az interjúban később megerősítette, hogy a két játék egy csomagban érkezik, de elképzelhető, hogy vannak még meglepetések a kiadó tarsolyában. Egyelőre kezeljük a dolgot pletykaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)