Hirdetés

Ilyen lett volna az ókori Rómában játszódó Call of Duty

|

A Call of Duty: Roman Wars egy létező projekt volt, amit végül elkaszáltak. Most videót is láthatunk belőle.

Hirdetés

Nagyon más lehetne most a Call of Duty sorozat, ha 2013-ban nem a Ghosts, hanem a Roman Wars jelenik meg. A projekten a Vicarious Visions dolgozott, ami korábban egyetlen CoD-ot sem készített.

A fent látható videó még 2008-ban készült, és a játék akkor még csak egy prototípus volt, ezért néz ki úgy, ahogy. A Vicarious megmutatta az Activisionnek, de a kiadó elutasította, mondván nagyon elüt a sorozattól. Cézár légiójában harcolhattunk volna, lovakon vágtatva, az eredeti tervek szerint váll fölötti kameranézetből, de láthatunk egy belső nézetes mozzanatot is, mely alapján mint a Star Wars: Republic Commandóban, a sisak kitakart volna egy kicsit a látóterünkből. Az alapokat a Gladiátor és a 300 filmek adták, de a csapat az Assassin's Creed és a Zeno Clash játékokból is merített. Vízen is harcolhattunk volna.

Miután az Activision nem harapott rá, a Vicarious a Ubisoftnál házalt, de szintén nem járt sikerrel. Ezután a csapatot felvásárolta a CoD kiadója, és mostanában Skylanders játékokon dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)