Hirdetés

Call of Duty XP 2011 - A legnagyobb CoD buli

|

Los Angeles ad majd otthont szeptemberben az első Call of Duty XP rendezvénynek.

Hirdetés

Minden valószínűség szerint hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre szeptember 2-a és 3-a között a Call of Duty XP névre keresztelt buli.



A résztvevők két hónappal a megjelenése előtt próbálhatják majd ki a Modern Warfare 3-at, és láthatják először a játék többszereplős részét. Szintúgy a rendezvény keretei között mutatják majd be a fizetős Call of Duty Elite innovatívnak mondott funkcióit.
Az Activision számára semmi se drága, hiszen egymillió dollár értékben szórnak szét ajándékokat és pénzdíjat a nyertesek között. Izgalmasnak ígérkezik a lehetőség, hogy a Modern Warfare 2 Scrapyard térképének életnagyságú másan festékgolyókkal lövöldözzenek egymásra az érdeklődők, akik kikapcsolódásként felkereskedik a rendezvény exkluzív vályúfelelősét, a Burger Town-t, valamint a Call of Duty franchise történelmét és teljes fegyverarzenálját bemutató kiállítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)