Hirdetés

Cyberpunk 2077 - még a csapat sem állt össze teljesen

|

A CD Projekt RED eddig sem hitegetett minket a Cyberpunk 2077 megjelenését illetően, de az talán meglepő, hogy még a fejlesztés egy fontos alakját még csak most keresi a stúdió.

Hirdetés

A CD Projekt nem éppen a Bethesda által képviselt irányvonalat követte, mikor 2012-ben bejelentették a Cyberpunk 2077-et annak ellenére, hogy tudták, az elkövetkezendő években nem fog megjelenni a játék. Most viszont, hogy a korábban a Witcher-projektre átirányított kollégák is visszatérhetnek a projekthez, ismét teljes gőzzel folyhat a munka a sci-fi szerepjáték feldolgozásán, de ehhez még egy fontos munkatársra van szükség a stúdiónál.

A csapathoz ugyanis egy nemrég közzétett hirdetés szerint producert keresnek, aki a különböző részlegek munkáját összehangolja és ellenőrzi. Persze egy ilyen fontos projektet nem bíznak akárkire, így a követelmények között legalább két éves AAA játékipari vagy filmes tapasztalat is szerepel. 

Így értelemszerűen külföldről is keres embereket a CD Projekt RED, akik még a költözésben is segítenek és lengyel nyelvórákat is szerveznek az új kollégájuknak.

Az viszont, hogy csak most terveznek felvenni egy ilyen fontos szakembert a fejlesztők élére, azt is jelenti, hogy a játék fejlesztése még igencsak az elején jár. Ezt tekintve pedig egyáltalán nem meglepő, hogy nem vitték el a Cyberpunk 2077-et az E3-ra, hanem helyette a különálló Gwent játékot mutatták be.

Mit gondoltok, kibírjuk valahogy a megjelenésig a stúdió eddigi játékaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)