Hirdetés

The Witcher 3 - kiváló bevételt hozott a fejlesztőknek

|

A CD Projekt Red közzétette az elmúlt három hónapra vonatkozó pénzügyi adatait, melyből kiderül, hogy a The Witcher 3 még mindig remekül teljesít.

Hirdetés

Elképesztő sikert aratott a CD Projekt Red szerepjátékos trilógiájának utolsó darabja, a The Witcher 3: Wild Hunt, amire még rá is tett egy lapáttal a két kiváló kiegészítő, a Hearts of Stone és a Blood and Wine. A cég most megosztotta az elmúlt időszakra vonatkozó pénzügyi adatokat és kiderült, hogy Geralt kalandjai nem csak kritikai elismerést hoztak a csapatnak.

A szeptember 30-ig tartó üzleti negyedév során a jelentés szerint 25,1 millió dolláros bevételt sikerült megtermelnie a cégnek, amelyből 9,1 millió dollár a tényleges profit. Ez ugyan visszaesés a tavaly ilyenkor elért 28,14 millió dolláros eredménynek, viszont azt is vegyük figyelembe, hogy a The Witcher 3 már több, mint egy éve megjelent, így azért elég szép eredménynek mondható.

Persze az érdeklődés fenntartásához nagyban hozzájárultak a kiegészítők is, azért így is rengeteget elárul a The Witcher 3 minőségéről, hogy nem csak a meglévő játékosokat tudta ennyi ideig magához láncolni, de rengeteg új rajongót is meg tudott győzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)