Hirdetés

CES 2013 - A PC-s ipar nem csak él és virul, hanem fejlődik is!

|

"Kicsi a PC, de erős!" - gondolhatták azok a szakemberek, akik kitalálták és megvalósították az alábbi csudálatos masinákat.

Hirdetés

Egyik mázlista PCWorld-ös kollégánk kint lehet Las Vegasban az idei CES (Consumer Electronics Show) rendezvényen, és úgy tűnik nem csak a kaszinókban dobálja a zsetonokat (vagy már az összes pénzét elvesztette), mivel naponta jut ideje arra, hogy érdekesebbnél érdekesebb hírekkel lepjen meg minket.

Ma például a PC-s ipar legújabb technikai újításait mutatja be, kezdve a tenyérnagyságú számítógéptől az érintőképernyős átalakítón keresztül egészen a dobókockás táblagépekig, és biciklik által ihletett számítógépházakig. Túlzás nélkül mondom, hogy miután megláttam, mi zakatol a hordozható merevlemezemnél is kisebb méretű számítógépben, leesett az állam. Ez lenne a jövő? Mert akkor igaza van a barátnőmnek: a legkisebb is számít. (Ez csak vicc volt.)

A teljes cikket itt olvashatjátok el, érdemes:

TECHcorner - Van még innováció a PC-sekben!

Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)